Първоначално публикувано от stu
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Слаби фарове на 159 !
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение4,2-поне така пише!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПробвай това с директния + от акумулатора. Не виждам, какво друго може да е освен недостиг на енергия в момента на паленето на крушката.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеИ ако е от това може ли да се измисли някъкво решение?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМоже. Например да се пуснат дублиращи проводници до релето за да се увеличи общото им сечение.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Проблемът е решен още с появата на Москвич-412.
Захранване от акумулатора, стартера или динамото, релета и директно на крушката, баласта или каквото е там.
Релетата по-близо до фаровете, както и колкото е възможно по-къси проводници.
Мерейки напрежението на динамото, взимайте маса както от него, така и от купето. Ако има разлика повече от 0.1 волт, то има проблем и в масата.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Какво се оказа след пробата-това което бях намислил не стана, тъй като когато взех от захранването на късите се оказа, че не мога да пусна дългите от лостчето.После пробвах обратния вариант-със захранването на дългите пусках късите от лостчето, и се оказа, че няма проблем със запалването по този начин!!!Значи най вероятно при рязането и запояването съм прецакал кабелите на крушките!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Малко ъпдейт на темата.Сложих лед крушки на късите,оказа се,че не стават заради телчетата за фиксиране на крушката и невъзможноста да се сложат капаците отзад.Махнах ги и сложих ксенон 55вт,сега е ден отпред,не набиват грешки и дълги въобще не ползвам.Смених халогените с чисто нови и сложих лед габарити от най-силните,които намерих и картинката вече е пълна.alfa 159 1,8 mpi/lpg
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеКакво се оказа след пробата-това което бях намислил не стана, тъй като когато взех от захранването на късите се оказа, че не мога да пусна дългите от лостчето.После пробвах обратния вариант-със захранването на дългите пусках късите от лостчето, и се оказа, че няма проблем със запалването по този начин!!!Значи най вероятно при рязането и запояването съм прецакал кабелите на крушките!
Снимал съм как бяха преди и как са направени сега!Last edited by stu; d.m.y г., 14:09.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
Comment